مدل مفهومی کارگاه اندیشه امکانی برای تربیت پژوهشگران اندیشه ورز و خلاق است که همدلی و مشارکت را نیز می فهمند. در راستای هدف اصلی کارگاه یعنی همدلی و خردورزی، اعضاء کارگاه اندیشه در طی هر یک یا دو سال پژوهشی گروهی را اجرا می کنند تا در فرآیند فعالیت هم پژوهندگی و هم مشارکت را بیشتر درک کرده و با آن مانوس شوند.
در فرآیند پژوهش گروهی بخشی از پژوهش ها وارد مطالعات آماری و استنتاج از آمار خواهند شد. چون مشاورین پژوهش های گروهی، اعضاء با تجربه سال های قبل هستند، در حین راهنمایی پژوهشگران با روش های تحقیق کمی در کنار تحقیقات تحلیلی و استنادی نیز آشنا می شوند. در 4 سال اخیر اعضاء به این فکر افتادند که با حضور در کارگاه های پژوهش آماری، خود را تقویت کنند. این تقویت به نحوی بود که اعضاء کارگاه به این نتیجه رسیده اند که لازم است تا از راهنمایی مشاوران آمار و روش تحقیق خبره ای برای پیشبرد پژوهش های خود استفاده کنند.
همایش پیش رو با موضوع “جان و جهان، سوادمالی” حائز چندین پژوهش بوده است که لازمه ی اجرای آنها افزایش دانش تحقیق و آگاهی های آماری بوده است. برای همین هدف، مجموعه اجرایی همایش پس از درخواستی که از گروه علمی آمار و روش تحقیق دانشگاه تربیت مدرس داشتند، با روی گشاده استادان گروه روبه رو شدند. اعضاء هیئت علمی در چندین ساعت به مشاوره راهنمایان پژوهش پرداختند و اندیشه ورزان سرویاسین را که نوجوانانی پژوهشگر بودند با آغوش باز به جمع خود راه دادند. استادان ارجمندی که نسبت به این امر همت گماشتند دکتر گلعلی زاده، دکتر محمدزاده، دکتر خالقی، دکتر مترجم و سرکار خانم زحمتکش بودند.
امید است تعاملات علمی بین پژوهشگران علاقمند و اعضاء هیئات علمی هربار بهتر و بیشتر باعث شکوفایی علمی و فرهنگی کشور عزیزمان ایران شود.
در بخش زیر ویدئو این گفت و گو و تصاویری از آن قرار دارد.
ثبت ديدگاه